Ex-prinsen op werkbezoek als voorbereiding op pronkzittingen 2020

Stichting Carnaval Mill concentreert dit seizoen 3 pronkzittingen in 1 weekend. Dat op vrijdagavond 31 januari, zaterdagavond 1 februari en zondagmiddag 2 februari. De zittingen hebben ieder een eigen naam maar bevatten alle 3 hetzelfde volledige programma. De Première zitting op vrijdag 31 januari en de Gala zitting op 1 februari start om 20.00 uur. De Finale zitting op zondag 2 februari start om 15.00 uur. Dat alles in de Theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill.

Ex-prinsen

De Ex-prinsen zijn vaste gasten op het programma van de Millse pronkzittingen. Het ene jaar brengen zij een playback-act, dan weer een dans en soms ook live optredens. Elk jaar is het een verrassing waarmee men deze keer weer zal komen. Maar één ding is altijd zeker, ze verzorgen hun optredens tot in de puntjes en gaan daarbij niet over één nacht ijs.

Dit jaar is de voorbereiding echter nog intensiever dan voorgaande keren. Met een behoorlijk grote groep Ex-prinsen bracht men namelijk onlangs ergens in het land een werkbezoek om zich nog beter in te kunnen leven in hetgeen zij gaan brengen. Bij vertrek leek het wat op een schoolreisje, broodjes, koffie en ook wat andere drank ging mee in de bus. Maar toen de Ex-prinsen weer terugkwamen in Mill bleek wel dat het een vermoeiend werkbezoek was geweest. Het resultaat van dit uitstapje is 31 januari en 1 en 2 februari te zien op de pronkzittingen.

Programma

Tijdens de pronkzittingen 2020 zijn er optredens van historicus Bennie Klein, Heddekkes, Bravro’s, WAD, Ex-prinsen, Los Amigos, Ex-prinsessen, Mien deBuut, Duk Zat, Jut en Jul, GèrMills, Elfkes, Gèrmerinnekes en Pretpakket (winnaars Blerlied).

Kaartverkoop

Op zondag 19 januari is de officiële kaartverkoop. Dat in café de Winkel aan de Hoogstraat 3. Deuren gaan om 15.00 uur open en om 17.00 uur start de kaartverkoop. Die middag zal tussen 15.00 uur en 17.00 uur al iedereen in de juiste sfeer gebracht worden voor de pronkzittingen en carnaval. Zo is er o.a. een optreden van het Pretpakket, is er een rad van avontuur waarmee diverse prijzen te winnen zijn die te maken hebben met de pronkzittingen en DJ Benzel zal zorgen voor de juiste muziek.

Meer

Meer weten over carnaval in Mill? Like dan de Facebookpagina van SCM ’t Gèrmelaand en zie www.germelaand.nl