Bezorging carnavalskrant ’t Gèrmelaand komende zondag

Ook de krantencommissie van SCM ’t Germelaand is de laatste maanden al heel actief bezig geweest. Elk jaar lukt het hen weer om een prachtige full collor carnavalskrant te maken. Hier wordt door de commissie dan ook heel hard aan gewerkt om deze prachtige krant te kunnen presenteren aan alle inwoners van Mill en alle andere belangstellenden.

En zoals elk jaar zullen weer verschillende mensen in Mill deze krant rond gaan brengen bij iedereen aan huis. Dat is dit seizoen gepland voor komende zondag 24 januari. Vanaf 11.11 wordt deze prachtig, mooie krant huis aan huis bij u aangeboden. De krant zal weer volstaan met leuke, interessante en humoristische verhalen. En uiteraard staan er ook weer heel veel mooie en grappige foto’s in. Ook staat er veel informatie in deze krant over de bleravond, de Mekkeravond, de verschijning van Prins Jan de Derde en zijn Prinses Kristel. En ook over de verschijning van Jeugdprinses Dania en Narrin Britt. Hun proclamaties en lijfspreuken zullen ook in deze fleurige carnavalskrant te vinden zijn. En u kunt meer te weten komen over het kersverse Boerenbruidspaar, Bas van Lith en Christ’l van der Burgt en ons Jongkvrouwen, Fieke Weren en Iris van Gemert. En verder staat er nog meer interessant nieuws in. Deze krant mag u niet missen.

Uiteraard zullen we weer om een vrijwillige bijdrage vragen. Dit geld wordt gebruikt om diverse andere carnavalsactiviteiten te ondersteunen.

Mocht u, om welke reden dan ook, geen krant hebben ontvangen, dan kunt u deze, na 24 januari gratis ophalen bij de Shell aan de Schoolstraat, of bij grandcafé ’t Centrum en Cultureel Centrum Myllesweerd, beide aan de Kerkstraat.

De redactie van de carnavalskrant wenst iedereen dan ook veel lees- en kijkplezier toe. En mocht u nog meer willen weten, dan kunt u altijd op onze website kijken of ons volgen op Facebook en Twitter.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter