Doe ook mee aan 40e kinderoptocht in Mill – ook kinderen van buiten Mill welkom!

Zowel dit carnaval seizoen als ook het volgende is het feest bij de Foekepot in Mill. Dit jaar is er namelijk voor de 40e keer een kinderoptocht en volgend seizoen viert de Foekepot het 55 jarig bestaan. Heb je ook belangstelling deel te nemen aan deze 40e carnavalskinderoptocht die op dinsdag 9 februari gehouden wordt? Zorg dan dat je aanmelding op tijd binnen is. Uiteraard zijn ook kinderen van buiten Mill van harte welkom om aan deze elk jaar gezellige optocht mee te doen.

Als je als individueel mee doet, kun je voor de optocht een deelnemersnummer ophalen in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Maar als je met meer kinderen als een groep mee wilt doen, dan kan dat natuurlijk ook. Vanaf 3 kinderen ben je al een groep. Groepen moeten zich echter wel van te voren aanmelden. Dit kan tot en met donderdag 4 februari 2016 bij Jeroen Spronk, Kanariestraat 43 in Mill. Telefoon 06 34299973.

Voor de groepen zijn er 2 verschillende prijzen te winnen namelijk:
– groepen met begeleiding. Dit wil zeggen dat er in je groep verklede volwassenen meelopen.
– groepen zonder begeleiding.

De Foekepot hoopt en verwacht net als de afgelopen jaren, dat iedereen weer heel leuk en origineel deel zal nemen en ze vertrouwen erop dat het weer een prachtig feest wordt.

De optocht is op carnavalsdinsdag 9 februari 2016. We verzamelen die dag om 12.45 uur bij Myllesweerd, de optocht start om 13.11 uur. Deelname is natuurlijk helemaal gratis. Voor elke deelnemer is er een leuke attentie en de meest originele creatie maakt kans op een mooie prijs, de Willie Wortel Trofee.

Meer weten? Zie www.germelaand.nl en like ook de Facebookpagina van ’t Gèrmelaand.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter