Boerencommissie ook alweer actief

Vorig jaar heeft Stichting Carnaval Mill een geheel vernieuwde boerenbruiloft georganiseerd. En daarbij hoorde ook een gloednieuwe commissie.
Het bleek een heel groot succes te zijn geweest, dus is de boerencommissie nu weer vol zelfvertrouwen begonnen aan een nieuw jaar. Zij verwachten nog voor de Millse kermis een nieuw Boerenbruidspaar gestrikt te hebben.

Dus een oproep bij deze aan alle kandidaat paren om de komende tijd de deur maar niet op slot te doen, zodat de commissie ongezien naar binnen kan.

Vol enthousiasme houdt de boerencommissie zich bezig om de carnavalsmaandag voor iedereen tot een waar feest te maken. Daarnaast zal dit jaar de verschijning op zeer spectaculaire wijze plaatsvinden.

Dit jaar zal het boerenbruidspaar verschijnen op zaterdag 21 november na de prinsenreceptie. De boerenbruiloft zal plaatsvinden op carnavalsmaandag 8 februari.

Voor verdere info kan men altijd op www.germelaand.nl kijken. Daarop zal t.z.t. ook de poll komen te staan. Ook kunt u voor info kijken op onze Facebookpagina.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter