Biercantus Mill

Op zaterdagavond 17 oktober a.s. staat er in Mill een  nieuwe en unieke activiteit op het programma. SCM ’t Gèrmelaand organiseert dan een heuse biercantus in de theaterzaal van Myllesweerd. Het belooft een waar spektakel te worden.

Maar wat is een biercantus eigenlijk?  Het woord cantus vindt zijn herkomst uit het Latijn en het is een feest, dat vooral bekend is onder studenten. De hele avond staat in het teken van meezingen en feesten met zijn allen. Stichting Carnaval Mill heeft er uiteraard voor gezorgd dat deze versie van biercantus een feest wordt voor een veel breder publiek. De meest uiteenlopende muziek zal door coverband Ruizz ten gehore gebracht worden.

Op elke tafel zullen er deze avond cantusboekjes liggen, waarin de teksten staan van alle liedjes die door Ruizz gespeeld gaan worden, zodat iedereen uit volle borst mee kan zingen. Het is voor iedereen mogelijk om een liedje te sponsoren. Dit kost dan € 20,-. Uw naam wordt dan vermeld in dat boekje en tijdens het lied komt uw naam ook op de beamer.

Mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u contact opnemen met de organisatie van deze avond. Dit kan via de mail: biercantusmill@germelaand.nl

Dus mis het niet en zorg dat u erbij bent op zaterdag 17 oktober a.s. vanaf 20.00 uur.

Vanaf maandag 7 september a.s. gaan de kaarten in de voorverkoop. Deze zullen beschikbaar zijn aan de balie bij Myllesweerd voor een bedrag van € 5,-. Mochten er na de voorverkoop nog kaarten beschikbaar zijn, dan kunnen die alsnog aan de deur gekocht worden. De prijs is dan echter € 7,50.
De gehele opbrengst van deze avond zal ten goede komen aan het 55 jarig jubileum van de Foekepot tijdens de carnaval van 2017!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter