Boerin Lies en boerin Anna en Jongkvrouwen Neeltje en Isa

Zaterdagavond 23 november werd het kersverse prinsenpaar prins Robert en prinses Marloes van ’t Gèrmelaand een receptie aangeboden. Heel wat carnavalsverenigingen, familie, vrienden en bekenden gebruikten deze gelegenheid om het prinsenpaar te feliciteren. In Myllesweerd was er vanaf 18.11 uur dan ook veel muziek te horen, er waren dansen en toespraken.

Maar deze avond stond ook de vraag centraal, wie is het nieuwe boerenbruidspaar en wie vertegenwoordigen als jongkerpaar de jeugd en jongeren tijdens dit carnavalsseizoen. Als eerste verschenen boerin Lies en boerin Anna. Dat zijn Miranda Thoonen en Miranda Krijnen. Op carnavalsmaandag 24 februari 2020 worden zij in het Aldendrielpark in de onecht verbonden.

Terwijl er steeds meer jongeren Myllesweerd binnenkwamen, nam ook de spanning toe. Want het jongkerpaar doet het al vele jaren goed bij de jongeren in Mill. Heel wat namen rond het 12e jongkerpaar deden al de ronde. Maar uiteindelijk verschenen Jongkvrouwe Neeltje (Robbrecht) en Jongkvrouwe Isa (van Zwam). Zij zullen er dit seizoen zeker een feestje van gaan maken, want dat begon al direct na hun verschijning. Op vrijdagavond met carnaval, 21 februari, is er een speciaal jongkerfeest. Dit in het Aldendrielpark.

Meer weten over carnaval in Mill? Like dan de Facebookpagina van SCM ’t Gèrmelaand en zie regelmatig de website www.germelaand.nl