Carnaval in Mill gaat waarschijnlijk niet door

Horeca Mill maakt zich zorgen voor carnaval: “Er dreigt een tekort aan bier”
 
Op dit moment heeft het er alle schijn van dat de horeca in Mill het carnaval 2018 zal gaan annuleren. Reden hiervoor is dat er geen of niet voldoende bier zal zijn. Nu al draait de horeca in Mill op hun reserve voorraad. Rond de pronkzittingen is er mogelijk meer duidelijkheid.
 
Bier
Het bier wat bij de lokale horecazaken in Mill uit de tapkranen komt wordt geleverd via een centraalpunt. Hiervoor is prins Chris-Jan als lid van bierbrouwerij de Blauwe Knoop verantwoordelijk en daar zit nu ook het probleem. “We vinden het echt fantastisch dat Chris-Jan en Jessica dit seizoen het prinsenpaar zijn,” aldus een bezorgde horecaondernemer. “Maar we hadden al een voorgevoel dat er mogelijk een kink in de bierkabel zou komen. Chris-Jan regelt namelijk het gehele brouwproces via een computer. We zeggen niet dat het in een dronkenbui mis is gegaan, maar na een van hun uitstapjes is Chris-Jan nog aan de computer gaan zitten. Toen is de hele zaak vastgelopen en zijn er wachtwoorden verloren gegaan.” Hierdoor ligt het brouwproces volledig stil en is het alles behalve zeker dat dit probleem tijdig opgelost is.
 
Pronkzittingen
Tijdens de pronkzittingen op zaterdagavond 20, zondagmiddag 21, vrijdagavond 26 en zaterdagavond 27 januari zal men proberen computers te resetten en wachtwoorden te achterhalen.
Wilt u getuigen zijn van de pogingen dit alles op te lossen en hebt u nog geen kaartjes? Neem dan contact op met Francy Coppens aan de Wanroijseweg 22A in Mill, tel. 06-20828808. Maar kaartjes voor de middagzitting zijn ook te koop bij Myllesweerd, het Senioren Hobby Centrum (Hans van Baal) en de KBO (Anneke Punt en Marietje v.d. Elzen). Tickets voor de avondzittingen kosten € 12,50 en voor de middagzitting € 7,50. Overigens zijn op de middagzitting kaartjes niet op stoelnummer te reserveren, men kan dus gaan zitten waar men wil.
 
Meer
Meer weten over carnaval vierend Mill? Volg ze via social media of check www.germelaand.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter