Carnavalsoptocht Mill

Zoals elk jaar trekt de carnavals optocht op carnavalszondag door de Millse straten.

De optocht vindt plaats op zondag 26 februari en start vanaf de Leeuwerikstraat om 14.11 uur. Er zijn weer diverse categorieën. Gemotoriseerde deelnemers, ongemotoriseerde deelnemers, buitendorpse deelnemers en individuele van 1 tot en met 4 personen.

Er zijn inmiddels al diverse inschrijvingen binnen. De commissie heeft, samen met alle deelnemers, een groepsapp aangemaakt. Dat is een goed middel gebleken om eventueel direct vragen te kunnen stellen, of informatie te delen. Het contact met de deelnemers en de commissie onderling verloopt op deze manier heel goed. Ook wordt de app veelvuldig benut om onderling hulp te vragen bij zowel de commissieleden als bij collega deelnemers voor allerlei praktische zaken.

Dus al met al, zijn er veel positieve ontwikkelingen gaande voor wat betreft de Carnavalsoptocht op zondag te Mill. Mocht je ook geïnteresseerd zijn en zin hebben om mee te doen met de optocht dan kun je je nog altijd opgeven.

Je kunt de inschrijfformulieren downloaden op onze website. Bij Buitengewoon Kado kun je het ingevulde inschrijfformulier inleveren en na betaling van het startgeld, ontvang je dan meteen je startnummer.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.germelaand.nl of volg ons op Facebook en/of Instagram met account: www.instagram.com/stichtingcarnavalmill

Stichting Carnaval Mill hoopt dat de optocht als vanouds weer vele deelnemers heeft en wenst bij voorbaat iedereen alvast heel veel plezier toe.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter