Kinderoptocht

Vanaf 1964 organiseert De Foekepot te Mill voor alle kinderen een speciale kinderoptocht. Dit is op carnavalsdinsdag 28 februari. De start is om 13.11 uur en het vertrekpunt is Myllesweerd.
Alle kinderen die mee willen doen, kunnen zich melden bij Myllesweerd. Daar krijgt men dan een deelnemersnummer die je duidelijk zichtbaar ergens moet bevestigen, zodat de jury weet onder welk nummer je meeloopt. Na afloop van de optocht mag je dan je nummer weer inleveren en dan ontvang je een leuke verrassing.
Groepen die mee willen lopen, moeten zich wel vooraf melden. Dit kan tot en met donderdag 23 februari bij Jeroen Spronk, Kanariestraat 43 te Mill. Telefoon: 06 34299973 (na 17.00 uur). Een groep ben je al met 3 of meer kinderen. Voor de jury zijn er 2 soorten groepen, namelijk zonder begeleiding en met begeleiding. Voor beide categorieën zijn er prijzen beschikbaar. Je bent een groep met begeleiding als er volwassenen verkleed mee lopen.
Ook groepen moeten zich wel voor de aanvang eerst melden in Myllesweerd. Ook al heb je je deelnemers nummer al ontvangen. Alle meelopende kinderen in groepen krijgen een afzonderlijk nummer om na afloop van de optocht de verrassing op te kunnen halen.
De Foekepot hoopt heel veel kinderen en groepen te mogen verwelkomen op dinsdag. We wensen iedereen alvast heel veel plezier toe bij de voorbereidingen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter