CARNAVALSPROGRAMMA 2019!!!

Dit jaar wordt de carnaval, zoals bij de meesten inmiddels wel bekend is, op 1 locatie gevierd, namelijk Aldendrielpark te Mill. Er zijn verschillende tenten, zoals café de Steek, de Gèrmestal, Buurvrouw Jansen en de feesttent. Er is voor iedereen wel iets leuks bij.

Maar voordat het zover is, gaat het Prinsenpaar eerst op ziekenbezoek. Dit zal op donderdag allemaal plaatsvinden.

Vrijdag overdag worden de scholen allemaal bezocht.
Om 18.00 uur is de sleuteloverdracht voor de jeugdhoogheden. Organisatie is in handen van Sint Hubert.
Vanaf 20.00 uur is het feestje voor het Jongkerpaar. Dit zal tot 01.30 uur duren.

Zaterdag is er allereerst een carnavalsmis om 18.30 uur in de kerk. Aansluitend is er de sleuteloverdracht voor alle Prinsen van de gemeente. Verwachte eindtijd is rond 21.45 uur. Aansluitend is het carnaval voor iedereen in alle tenten op Aldendrielpark.

Zondag staat in het teken van de grote optocht. Deze vertrekt vanaf 14.11 uur uit de Leeuwerikstraat. Route is anders dan andere jaren omdat de optocht langs de tenten zal komen.
De prijsuitreiking van de optocht is vanaf 16.30 – 18.30 uur in de feesttent.

Op maandag wordt de boerenbruiloft gevierd. Hiervoor is iedereen uitgenodigd. Locatie is de Gèrmestal. Aanvang is vanaf 12.00 uur.
Ook is er een kindermiddag voor kleine kinderen met hun ouders.

Dinsdagmorgen starten we met een carnavalsontbijt. Dit is vanaf 11.11 uur en de locatie is de Gèrmestal. Nadat we allemaal een goede bodem gelegd hebben, kunnen we naar de kinderoptocht gaan kijken. Deze start vanaf Aldendrielpark om 13.15 uur. Na afloop van de optocht is er de prijsuitreiking. Ook die middag is er weer een kindermiddag georganiseerd.
Vanaf 19.00 is het Sluiting van de Carnaval met het welbekende duo K & K.
Na al dat feestgedruis zal de Germ, traditioneel als altijd, weer in de fik gaan. Dit is dan meteen ook het allerlaatste want daarmee wordt carnaval 2019 afgesloten.

Er wordt door horeca Mill en Stichting Carnaval Mill een programma aangeboden met voor ieder wat wils. Wij hopen dan ook dat we velen van jullie op enig moment mogen begroeten, en wensen jullie allemaal een heel fijne carnaval toe, Alaaf!!