Carnavalsseizoen gaat van start en dus zijn Gèrmevlaggen weer verkrijgbaar

Vanaf deze week zijn er weer nieuwe Gèrmevlaggen verkrijgbaar. Ze kosten € 15,- per stuk en zijn te koop bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat 39 in Mill. De Gèrmevlaggen zijn beschikbaar in oranje, blauw en groen en zijn uiteraard ook leuk om iemand cadeau te doen in de komende feestmaand.

Gelukkig versieren in ’t Millse Gèrmelaand steeds meer mensen hun woning, bedrijf en kantoor niet alleen rond kerst en Nieuwjaar, maar ook tijdens carnaval. Dat is een prima en feestelijke ontwikkeling waar SCM ’t Gèrmelaand erg blij mee is. Dit alles geeft nog meer sfeer aan de carnavalsdagen. Daarom roept SCM ’t Gèrmelaand ook dit jaar weer iedereen op ballonnen, slingers en ander fleurig en kleurig materiaal binnen of buiten op te hangen. Daar kan men overigens ook de mooie GÈRMEVLAG voor gebruiken.

Vooral aanwonende aan de route van de grote en kinderoptocht worden opgeroepen hun huis te versieren. Ook de buurtgenoten van het prinsenpaar, jeugdprins, jeugdprinses en nar, boerenpaar Ties en Anna en jongkerpaar kunnen met deze vlaggen de omgeving extra feestelijk aankleden. Maar het is ook erg feestelijk als iedereen in het hele Gèrmelaand een Gèrmevlag op zou hangen.

Meer weten over carnaval in Mill? Like de Facebookpagina en zie www.germelaand.nl