Reserveer bomvol Pronkzittingsweekend 2020 in de agenda – Deelnemers nog welkom

Reserveer bomvol Pronkzittingsweekend 2020 in de agenda – Deelnemers nog welkom

Dit carnavalsseizoen zijn de pronkzittingen van SCM ’t Gèrmelaand alle drie in één weekend. Het betreft avondzittingen op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari en een middagzitting op zondag 2 februari. Dit alles in de Theaterzaal van Myllesweerd. Reserveer deze data alvast in de agenda en overleg met familie, vrienden en of buurtgenoten het bezoeken van deze altijd gezellige, humoristische en mooie zittingen. De kaartverkoop is dit seizoen op zondagavond 19 januari. Hou ook deze avond alvast vrij in de agenda, want bij de kaartverkoop geldt, op is op!

Op het programma van de Millse pronkzittingen 2020 staan artiesten waarvoor geldt, terug van weggeweest. Maar ook zijn er optredens van artiesten die nooit zijn weggeweest en behoren bij de vaste basis van dit gevarieerde programma. Daarnaast is er altijd ruimte voor nieuwe deelnemers of eventuele herintreders. Altijd al eens mee willen doen aan deze zittingen? Neem dan nu contact op met de organiserende commissie. Zij assisteren en adviseren desgewenst ook graag over het hoe en wat. Ook andere deelnemers aan de pronkzittingen zijn altijd bereid mee te helpen.

Meer weten? Neem dan contact op met Harriet Nabuurs van de pronkzittingscommissie via: tel. 06 – 41 31 05 59 of mail naar pronkzitting@germelaand.nl.

Foto Cockie Kremers