De Jeugdheersers popelen van ongeduld!

Ja, want vrijdag 23 november a.s. is het eindelijk voor hen zover. De verschijning van de opvolgers van Prins Cas I, Prinses Eline en Nar Bram. Maar voordat het daadwerkelijk zo ver is, zullen ze toch nog even moeten wachten.

Want voorafgaande vindt eerst nog de Mekkeravond plaats.
Deze begint om 19.00 uur in de zaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat te Mill. Er zijn 5 deelnemende groepen te weten, De Gekke Germen, De Losbollekes, Lenssss Powerrrr, De Feestbeesten en de Carnavalsknallers. En het zijn allemaal grote groepen dus het toneel van Myllesweerd zal weer goed gevuld zijn met kinderen die allemaal heel enthousiast hun liedjes zullen zingen.

Er is een jury die uiteindelijk de heel zware taak krijgt om het mekkerlied 2018-2019 te kiezen. Dat is altijd weer een zeer moeilijke klus. De Foekepot wenst hen al bij voorbaat veel wijsheid toe.

Jarenlang hebben Gijs van der Maden en Ko van de Ven, de Mekkeravond gepresenteerd. Echter dit jaar geven ze het stokje door. Wie hun opvolgers zijn, blijft geheim tot het begin van de avond. Ben jij ook zo nieuwsgierig wie dat zal of zullen zijn? Dan is het een goed idee om gezellig naar de Mekkeravond te komen. Natuurlijk niet alleen voor de liedjes maar zeker ook voor de rest van de avond. De winnaars winnen de Mekkerbokaal en uiteraard eeuwige roem.

Maar het meest spannende moment van de avond is toch de verschijning van de Jeugdheersers van de Foekepot 2018-2019. Wordt het weer een Prins en Prinses, of alleen een Prins, alleen een Prinses? En de Nar is het een jongen of een meisje?
Wil je dat heel graag weten, kom dan vrijdag 23 november naar Myllesweerd om het allemaal mee te mogen maken.

Het zou fijn zijn als je ons op Facebook of instagram zou volgen.
Ook kan je altijd een kijkje nemen op de site: www.germelaand.nl.

Tot 23 november allemaal, dan maken we er weer een onvergetelijke avond van.