De jeugdzittingcommissie is op zoek naar jou!

Na de gezellige Mekkeravond en na de prachtige verschijning van Prins Cas I, Prinses Eline en Nar Bram is het nu tijd voor de volgende activiteit van de Foekepot, het jeugdcarnaval van Mill.

En dat zijn de jeugd pronkzittingen. Dit is in Myllesweerd en wel op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018.
De organisatie is weer druk bezig om dit goed op touw te zetten. Maar daar hebben ze jullie wel voor nodig. Dus als je talent hebt om bijvoorbeeld te dansen, of je kan goed zingen, toneelspelen of wie weet ben je een super goede moppenverteller, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij stellen het podium dan beschikbaar om alleen of met een groep een optreden te verzorgen. Samen met jullie hopen we er weer een spectaculaire zitting van te maken met voor elk wat wils.

Bij deze dus een oproep om jezelf of met je groep op te geven. Stuur dan een mail naar jeugdzitting@germelaand.nl. Doe dit wel voor 15 januari 2018. Vermeld in deze mail, duidelijk de naam en het telefoonnummer van de contactpersoon.

Mocht je nog meer willen weten, dan kan je altijd op onze website kijken: www.germelaand.nl, of ons volgen op Facebook of via Instagram.

De organisatie rekent erop dat weer vele kinderen hun talenten zullen aanspreken om er met zijn allen weer een schitterend mooie avond en middag van te maken.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter