Voorverkoop pronkzittingen 2018

Dit jaar is dat op 27 december a.s. bij café Royal aan de Kerkstraat te Mill. Vanaf 18.00 zal de zaal geopend zijn en de verkoop begint om 19.00. De prijs van de kaartjes is € 12,50 per stuk. Per persoon kunnen er 6 kaartjes gekocht worden. Dit jaar zal er tijdens de voorverkoop ook de mogelijkheid zijn om kaartjes te kopen voor de middagzitting. De prijs voor deze kaartjes is € 7,50 per stuk.
 
De pronkzittingen zullen op 20, 26 en 27 januari avond. Aanvang 20.00 uur. De middagzitting zal op zondagmiddag 21 januari gehouden worden en hiervan is de aanvang 13.00 uur Dit alles vindt plaats in de theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 te Mill.
 
De deelnemers van dit jaar zijn: de ex-prinsen, ex-prinsessen, Heddekkes, Klien grut, Duk zat, Maarten van Tienen, Wad, Jut en Jul, de Bravro’s, Padoem Kwats, Sjors Dollevoet, de Germills en de dansmariekes van de Foekepot. Dus het belooft weer een mooie avond te worden vol dans, muziek, humor, buuts en show. En dit allemaal door artiesten van eigen bodem.
 
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op 27 december a.s. naar de voorverkoop te komen dan kun je daarna kaartjes bestellen bij Francy Coppens, Wanroijseweg 22A te Mill , tel. 06-20828808.
 
De kaartjes voor de middagzitting na 27 december a.s. te koop bij Myllesweerd, het Senioren Hobby Centrum (Hans van Baal), de KBO (Anneke Punt of Marietje van den Elzen) en bij Francy Coppens.
 
Voor verdere informatie kun je altijd kijken op onze website www.germelaand.nl of volg ons op Facebook of Instagram (Stichting Carnaval Mill).
 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter