De Rabobank Clubsupport ondersteunt met jouw hulp Stichting Carnaval Mill

Ook dit jaar is Stichting Carnaval Mill geselecteerd door Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen om mee te doen aan de Rabobank Clubsupport. Stichting Carnaval Mill heeft als doel om carnavalsactiviteiten te organiseren voor volwassenen en voor de jeugd van groot tot klein.

BESTEDINGSDOEL

Het bedrag dat opgehaald wordt bij deze campagne wordt dit jaar gebruikt ter promotie van het jeugdcarnaval. Stichting Carnaval Mill probeert met name de carnaval vierende jeugd in Mill te houden, want op deze manier is de Stichting verzekerd van het voortbestaan van het carnaval in Mill.

ONLINE STEMMEN

Alle leden van de Rabobank Land van Cuijk en  Maasduinen (vanaf 12 jaar) kunnen tussen 27 september en 11 oktober a.s. hun stem(men) uitbrengen op hun favoriete club. Stemmen kan via de site: https://www.rabo-clubsupport.nl/land-van-cuijk-maasduinen/deelnemers/details/4635-stg-carnaval-mill?actief-in=millsthubert

NOG GEEN LID

Ben je nog geen lid van de Rabobank, maar wel klant bij deze bank? Lid worden is eenvoudig te regelen en ook nog eens gratis via: https://www.rabo-clubsupport.nl/land-van-cuijk-maasduinen/lid-worden

HOE MEER STEMMEN HOE GROTER DE UITKERING

Hoe meer stemmen er op onze Stichting worden uitgebracht, hoe meer wij krijgen uitgekeerd. In totaal krijgen alle leden vijf stemmen tot hun beschikking, waarvan er maximaal twee op één club uitgebracht kunnen worden. Wij hopen dat we in ieder geval op twee van jouw stemmen mogen rekenen.

Deze Rabobank Clubsupport kan een heel mooi bedrag opleveren om de activiteiten van Stichting Carnaval Mill een positieve boost te geven.

Alvast bedankt….ALAAF!!