Geef je op voor de blèravond!

Zaterdag 9 november a.s. rond de klok van 20.00 uur gaat carnaval 2019-2020 van start. De avond wordt geopend middels het aansteken van de lamp in de prachtige germepaal, die elk jaar weer staat te “shinen” op de hoek van Myllesweerd.

De blèrcommissie is weer volop bezig om deze avond weer lekker vlotjes te laten verlopen. Ze hopen dat er ook dit jaar weer diverse deelnemers zijn. Vorig jaar gingen de Professors aan de haal met de zeer gewilde germebokaal. Maar wie weet ben jij, of zijn jullie als groep de volgende winnaars van de carnavalsschlager van het komende seizoen?  Ut Germelaand hoopt dan ook dat alle (oud) deelnemers, maar ook zeker nieuwe deelnemers weer deel willen nemen met deze altijd weer zeer gezellige blèravond.

Je kunt je opgave sturen naar bleravond@germelaand.nl. Geef dan ook meteen de melodie door, want doublures zijn helaas niet toegestaan. In dit geval geldt dan ook, wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Maar uiteraard is het meest spannende  van de avond, de verschijning van het Prinsenpaar 2019-2020! Wie zullen het stokje overnemen van Prins Bram I en Prinses Renske?  Dus voor een gezellig avondje uit met veel carnavalsschlagers van een heel hoog niveau, maar als absoluut hoogtepunt  de verschijning, hopen wij velen te mogen begroeten.

Voor meer info, verwijzen wij je naar Instagram en Facebook. Of naar onze website www.germelaand.nl