De Speurders vragen jullie hulp!

Het is weer bijna kermis en dat betekent dat de prinsenkeuzecommissie de selectie er op heeft zitten en dat zij hoogstwaarschijnlijk al weten wie de opvolgers worden van Prins Jack en Prinses Marieke. Daarom willen wij , speurders, jullie hulp inroepen. We willen jullie vragen tijdens de kermis ogen en oren open te houden en alle relevante informatie door te geven aan ons. Ook willen wij jullie vragen namen door te geven van (serieuze) prinsenpaarkandidaten, zodat wij na de kermis onze eerste poll op deze site kunnen plaatsen. Reacties en namen kunnen jullie sturen naar speurders@germelaand.nl .

Helaas hebben Rob Slaats en Corné Kremers besloten om ons speurdersteam te verlaten. Wij willen Rob en Corné bedanken voor hun jarenlange inzet. Natuurlijk houden zij voor ons nog steeds iedereen in de gaten en zullen zij hun verworven informatie aan ons toespelen.

Ondertussen hebben wij ook niet stilgezeten en gezocht naar opvolgers van Rob en Corné. En….die hebben we gevonden. We gaan de namen nog even niet prijsgeven zodat onze nieuwe aanwinsten tijdens de kermis ongestoord hun gang kunnen gaan.
Wel zijn we op zoek naar een nieuwe naam voor ons speurdersteam. Mooi, leuk, ludiek, grappig of stoer, alle suggesties zijn welkom op speurders@germelaand.nl.

Wij wensen iedereen een fijne kermis en dan gaan we ons weer opmaken voor een fantastisch carnavalsseizoen!!!!!!!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter