Kies het nieuwe Jongkerpaar van het Gèrmelaand voor 2016!!!

Al menige jaren kent Stichting Carnaval Mill de functie van een Jongkerpaar. Het is de bedoeling dat de jongeren nog actiever en dichter bij het Millse carnaval betrokken worden. De laatste jaren is dit ook zeer goed gelukt, want de Jongkerparen die we de afgelopen seizoenen hebben gehad, wilden echt alles meemaken.

Ook dit jaar gaan we weer voor een nieuw enthousiast Jongkerpaar. Iedereen die zich daartoe geroepen voelt mag hiervoor kandidaten aandragen. Mocht je het Jongkerpaar geraden hebben, dan zit er ook nog de mogelijkheid in dat je  60 consumptiebonnen kunt winnen.

Men moet aan de volgende voorwaarden voldoen. De leeftijd moet tussen de 18 en 25 jaar zijn. Het mogen een jongen en een meisje zijn, maar 2 jongens of 2 meiden mag natuurlijk ook. Afgelopen jaren hebben de Jongkerparen bewezen dat dit een fantastische ervaring is om mee te maken. En daarom is stichting Carnaval Mill ook trots op hun Jongkerpaar, dit brengt de jeugd weer dichter bij de carnaval. De verschijning van het nieuwe Jongkerpaar is op zaterdag 21 november na het einde van de prinsenreceptie. Dit  vindt weer plaats in Myllesweerd.

De kandidaten kunt u na de kermis via de flyers in de diverse horecagelegenheden en sportaccommodaties in Mill aanmelden. En uit deze inzendingen wordt dan ook weer het nieuwe Jongkerpaar gekozen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter