Deelname Jeugdzittingen

Op zaterdag 23 en zondag 24 februari a.s. vinden weer de pronkzittingen voor de jeugd plaats. Dit alles is in de theaterzaal van Myllesweerd. Zaterdag is dit van 19.00 tot 21.30 uur, en zondag van 14.00 – 16.30 uur.

Op zondagmiddag is aansluitend om 17.30 de receptie, waar we onze jeugdheersers, Prins Devin I, Prinses Anne en Narrin Maud in het zonnetje gaan zetten. Hiervoor worden dan ook alle mensen uit Mill en verre omgeving van harte uitgenodigd.

Maar vooraf zijn, zoals gezegd, de avond van tevoren en die middag de pronkzittingen. Elk jaar zijn deze van een hoog niveau, met een heel veel verschillende acts, zoals dans, moppen, playback en heus cabaret.
Inmiddels zijn er al diverse aanmeldingen binnen, maar om de avond en middag geheel te vullen, is er nog wel ruimte voor meer optredens. De commissie is vooral op zoek naar deelnemers die een grappig stukje op willen voeren of een mooie playback-act.

Wie weet ben jij of jij met je vrienden wel een groot talent in moppen tappen. Ook dat past heel mooi in een pronkzitting. Vraag snel je vrienden of klasgenoten om samen iets leuks in elkaar te zetten. Dan kan je van tevoren al heel veel plezier hebben, met alleen de voorbereidingen al.

Dus geef je op, want dit kan tot 1 februari a.s. Je kan een e-mail sturen naar jeugdzitting@germelaand.nl. De Foekepot wacht in spanning, op jullie aanmeldingen.

Mocht je toch nog vragen hebben, dan kan je ook nog altijd kijken op de website: www.germelaand.nl, of je kan ons volgen op Facebook en Instagram.