Deelnemers Blèravond worden beoordeeld door geheime jury!

Zaterdag 10 november a.s. is de aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen 2018-2019. En zoals gewoonlijk starten we met de blèravond, dit is de uitverkiezing van de carnavalsschlager voor het komende jaar. Altijd weer een sfeervolle avond. Er zijn weer diverse inschrijvingen binnen, maar men kan zich nog altijd opgeven. Dit kan tot en met woensdag 7 november. Om exact 23.59 uur sluit de inschrijving. Dus als je mee wilt doen, pak je kans en schrijf je in. Je kan je via de mail opgeven bij: bleravond@germelaand.nl.

Dit jaar gaat de commissie het eens anders aanpakken. De “vak”jury bestaat dit jaar uit 5 personen, maar deze zullen geheim zijn. Deze 5 personen bevinden zich gewoon tussen het publiek en zij zullen hun punten naar de commissie appen. Verder zal licht en geluid jureren en de onderlinge deelnemers zullen elkaar beoordelen. Het publiek krijgt ook weer de gelegenheid om te stemmen. De punten van het publiek zullen echter dubbel tellen. Zo heeft het publiek uiteindelijk de meeste stemmen.
De stemmen van het publiek, zijn niet alleen voor de einduitslag, maar uiteraard ook voor de publieksprijs.

De winnaars van het blèrlied kunnen maar liefst 60 munten winnen. De winnaars van de publieksprijs mogen 50 munten in ontvangst nemen. Dus dat is al de moeite waard om eventueel mee te doen, te overwegen.

Het belooft weer een mooie avond te worden met veel leuke liedjes en gezelligheid. Na de prijsuitreiking komt dan weer het moment suprème. De verschijning van het nieuwe Prinsenpaar. Ook dat is altijd weer de grote vraag, wie oh wie worden de opvolgers van Prins Chris Jan I en Prinses Jessica.

Dus mensen, komt tot zien, of doe gezellig mee met de blèravond.