Deelnemersvergadering pronkzittingen

Zoals jullie al in een eerder bericht hebben kunnen lezen, vinden de drie pronkzittingen van Stichting Carnaval Mill, allemaal in één weekend plaats. Dat is van 31 januari tot en met 2 februari.
Elk jaar blijkt weer dat we in Mill barsten van het talent, want de pronkzittingen zijn van een heel hoog niveau. De avond is voor het publiek zeer gevarieerd: Mooie dansen, leuke stukjes en cabaret waarbij het publiek zich kostelijk vermaakt.

Ook bij de jeugdzittingen zien we elk jaar veel talentvolle kinderen optreden. Maar sommigen daarvan zijn inmiddels te oud om nog met deze pronkzittingen mee te mogen doen. Een idee zou zijn, om eens met de grote zittingen mee te doen. Maar ook als je nooit hebt meegedaan, en het lijkt je een uitdaging om dat toch eens te doen, grijp dan nu je kans. Elke act, met een groep, duo of solo, waarvan je denkt ‘dat wil ik de mensen uit Mill laten zien’ kan zich aanmelden. En wie weet is dit een opstapje naar een carrière in de showbizz? Vele beroemdheden zijn op deze manier begonnen. Je weet het maar nooit?
Dus mocht je mee willen doen dan kan men zich opgeven bij Harriët Nabuurs, via de mail: pronkzitting@germelaand.nl. Ook een verzoek aan de oud deelnemers om zich via deze aan te melden voor de deelnemersvergadering.

De commissie hoopt dat vele (oud) deelnemers zich geroepen voelen om aanwezig te zijn, zodat we samen kunnen brainstormen over goede acts en elkaar kunnen helpen om er ook dit jaar weer iets moois van te maken. Iedereen is dus welkom bij de deelnemersvergadering op donderdag 3 oktober a.s. om 20.00 uur in Myllesweerd.