Witte rook in Ut Gèrmelaand

Vandaag ontvingen we fantastisch nieuws van de Prinsenbegeleidingscommissie! Er is witte rook in Ut Gèrmelaand…..het 62e Prinsenpaar heeft “ja” gezegd en gaat komend carnavalsseizoen vol enthousiasme voorop in de polonaise.

Het is de bedoeling dat tot zaterdag 9 november a.s. de identiteit van dit paar geheim blijft. Maar de Speurders Gèrmelaand liggen al vanaf dit kermisweekend op de loer en gaan er natuurlijk alles aan doen om achter dit grote geheim te komen.

Heb jij het nieuwe Prinsenpaar al op de kermis gespot? Of verdenk jij iemand uit je vriendengroep of in je buurt? Geef dit en alle andere tips en weetjes door aan de Speurders via e-mail: speurders@germelaand.nl of via hun Facebook-pagina.

We wachten vol spanning af op de eerste aanwijzing van de Prinsenbegeleidingscommissie en de eerste poll van de Speurders.

Stichting Carnaval Mill wenst de Speurders en alle Germen en Germerinnekes veel succes in hun zoektocht en de Prinsenbegeleidingscommissie en het nieuwe Prinsenpaar veel plezier met alle voorbereidingen.