Doe jij ook (weer) mee aan Jeugd- en Jongerenzitting in Mill? – aanmelden kan nog

Foto Kira Deckers

Zondagmiddag 12 februari staat de Jeugd- en Jongerenzitting van SCM ’t Germelaand weer op het programma. Zoals ook alle voorgaande jaren zal deze jeugdzitting bol staan van dans, zang, muziek en entertainment voor een door jeugd van alle leeftijden uit Mill. Deze zitting start zondag 12 februari om 14.00 uur in de tot Germestal omgebouwde theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Deelnemen

Wil jij samen met je broertje(s), zusje(s), vrienden, vriendinnen, klas-, buurt- of clubgenoten of wellicht alleen ook een optreden verzorgen? Laat het dan weten. De organiserende commissie van deze jeugd- en jongerenzitting zal zorgen voor een groot podium, leuke presentatie, fantastisch geluid, mooie verlichting en een bomvolle zaal enthousiaste fans. Kortom, alle zaken zijn aanwezig om van jou of jullie optreden een daverend succes te maken. Dans, playback, een buut, een toneelstukje of wellicht een totaal andere act, alles is welkom!

Aanmelden

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar jeugdzitting@germelaand.nl. Je ontvangt dan het inschrijfformulier en alle verdere informatie. Meer weten over deze en alle andere carnavalsactiviteiten in Mill? Zie www.germelaand.nl