Kaartverkoop pronkzittingen Mill gemist?

Foto Cockie Kremers

Vrijdag 6 januari is de officiële kaartverkoop voor de pronkzittingen van SCM ‘t Germelaand. Deze start om 19.00 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill en de deuren gaan om 18.00 uur open. Kaartjes kosten 12,50 euro en per persoon zijn tijdens deze officiële kaartverkoop 6 kaartjes verkrijgbaar.

Restant

Leest u echter dit bericht pas na deze officiële verkoop? Dan kunt u contact opnemen met Francy Coppens om nog resterende kaartjes te bestellen.

Bel daarvoor met Francy op 06 20 82 88 08.

Data

De pronkzittingen in Mill worden gehouden op:

Vrijdag 27 januari om 20.00 uur;

Zaterdag 28 januari om 20.00 uur;

Zondag 29 januari om 14.00 uur;

Deze pronkzittingen worden gehouden in de Theaterzaal van Myllesweerd.

Programma

In Mill kunnen bezoekers van de zittingen dit jaar een nieuwe tonprater verwelkomen. Gerard van den Buijs zal voor de eerste keer het Millse podium betreden. In welke rol of als welk typetje hij zich zal presenteren blijft nog even een verrassing. Verder zijn er optredens van de Ex-prinsessen, Dansmariekes Foekepot (Elfkes en Germerinnekes), Mien deBuut, Bravro’s, WAD, Germills, Ex-prinsen, Jut en Jul, Los Amigo’s en Duk Zat. Helaas heeft Heddekkes laten weten dit seizoen niet in de gelegenheid te zijn op te treden. Presentatie van de pronkzittingen is weer in de vertrouwde handen van Marinus Verweijen.

Meer weten of mogelijk zelf nu of in de toekomst deelnemen aan of helpen bij deze altijd gezellige Millse pronkzittingen? Mail naar pronkzitting@germelaand.nl. Over deze en alle andere carnavalsactiviteiten is meer te vinden via social media en op www.germelaand.nl