Drukbezochte kaartverkoop pronkzitting Mill – informeer naar resterende tickets

Foto Cockie Kremers

Zondag 19 januari was de officiële kaartverkoop voor de pronkzittingen van SCM ’t Gèrmelaand in Mill. Er blijkt ook dit jaar weer veel belangstelling voor de zittingen te zijn die gehouden worden op vrijdagavond 31 januari, zaterdagavond 1 februari en zondagmiddag 2 februari. Of en zo ja voor welke zittingen er nog kaartjes beschikbaar zijn is op te vragen bij SCM-secretaris Francy Coppens.
Bel Francy op tel. 06 – 20 82 88 08 of stuur een mailtje naar secretaris@germelaand.nl

Volledig programma
Stichting Carnaval Mill concentreert dit seizoen 3 pronkzittingen in 1 weekend. De zittingen hebben ieder een eigen naam maar bevatten alle 3 hetzelfde volledige programma. De Première zitting op vrijdag 31 januari en de Gala zitting op 1 februari start om 20.00 uur. De Finale zitting op zondag 2 februari start om 15.00 uur. Dat alles in de Theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill.

Optredens
Tijdens de pronkzittingen 2020 zijn er optredens van historicus Bennie Klein, Heddekkes (11e keer), Bravro’s, WAD, Ex-prinsen, Los Amigos, Ex-prinsessen, Mien deBuut, Duk Zat, Jut en Jul, GèrMills, Elfkes, Gèrmerinnekes en Pretpakket (winnaars Blerlied). Presentatie is in handen van Marinus Verweijen, horeca doet café de Winkel en licht en geluid zal Roijendijk licht en geluid verzorgen.

Meer weten over carnaval in Mill? Like de Facebookpagina van SCM ’t Gèrmelaand en zie regelmatig de site www.germelaand.nl