Aanmelden als deelnemer jeugdzitting Mill nog tot as maandag 27 januari

Foto: Pamela Bisschops

Zin om deel te nemen aan de jeugdzittingen in Mill op zaterdagavond 15 februari vanaf 19.00 uur en zondagmiddag 16 februari vanaf 14.00 uur in Mill? Laat dit dan uiterlijk maandag 27 januari weten aan de organiserende commissie. Die dag gaat men namelijk aan de slag met het maken van het programma.

Wil je dus alleen of samen met vriendjes, vriendinnetjes, klasgenoten, je (sport)club of met bijvoorbeeld familie, buurtgenoten of met wie dan ook optreden? Laat het dan tijdig weten. Of het nu gaat om een dans, playback-act, toneelstukje, live zang, een buut of een ander leuk optreden, alles is mogelijk op deze jaarlijkse drukbezochte jeugd en jongerenzitting. Dit alles in de theaterzaal van Myllesweerd en daardoor is er dus naast een groot podium ook professioneel licht en geluid aanwezig. Alle deelnemers zullen op deze jeugd- en jongerenzitting dus kunnen stralen als heuse artiesten. Jeugd en jongeren van alle leeftijden kunnen deelnemen.

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 27 januari, maar let op, vol is vol. Vraag dus tijdig een inschrijfformulier aan bij de organiserende werkgroep van de Foekepot. Dat kan door een mailtje te sturen naar jeugdzitting@germelaand.nl