Duo Boemerang op dinsdagmiddag tijdens Carnaval van Weleer in Mill

Duo Boemerang op dinsdagmiddag tijdens Carnaval van Weleer in Mill

Het echte carnavalsgevoel van de jaren 70 en 80 keert terug op dinsdagmiddag 25 februari in het Aldendrielpark in Mill. Deze middag organiseert vanaf 13.30 uur Stichting Carnaval Mill en de gezamenlijke horeca Carnaval van Weleer. Een middag met muzikale omlijsting van Duo Boemerang, QuWi zal enkele echte Millse carnavalsschlagers van vroeger laten horen en er zijn nog enkele verrassingen. Centraal deze middag staat echter buurten, dansen en genieten van muziek. Toegang is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Activiteiten Mill.  

Duo Boemerang

Duo Boemerang bestaande uit Jan Engelen met keyboard, accordeon en zang samen met Stanny Goossens met gitaar en zang. Het zijn twee muzikanten die elkaar privé en muzikaal heel goed aanvoelen en al bijna 35 jaar samen muziek maken. Hun repertoire bestaat uit het bekende Boemerang- Soundje, The Shadows en actuele nederlandse liedjes van o.a. Nick en Simon, Jan Smit en Frans Bauer. Ook de klassieke dansen als tango’s, engelse wals, losse polka, veleta en nog veel meer komen aan bod. Het geheel afgewisseld met ’n Franse Musette of tango’s van Malando op accordeon. Ook mensen die niet kunnen of willen dansen maar gezellig willen buurten en van muziek willen genieten zijn van harte welkom. Of zoals Stanny het verwoordt: “Beleef carnaval uit de tijd van de Migra’s en Boemerang, carnaval zoals carnaval bedoeld is. Dat alles voor de rijpere jeugd.”

Like de Facebookpagina van SCM ’t Germelaand en Carnaval Mill en zie voor meer informatie, het programma en tijden ook www.carnavalmill.nl en www.germelaand.nl

SONY DSC