Dweilorkesten klaar voor pronkzittingen ’t Gèrmelaand 2020

Foto Cockie Kremers

Zowel Moizat als Toeternietoe zijn helemaal klaar voor de pronkzittingen van SCM ’t Gèrmelaand 2020. Nummers zijn ingestudeerd, kleding ligt klaar en alle instrumenten zijn nog eens extra opgepoetst. Toeternietoe zal de zitting op zaterdagavond 1 en zondagmiddag 2 februari muzikaal omlijsten en Moizat neemt de zitting op vrijdagavond 31 januari voor haar rekening. Zoals ook vorig jaar start dit optreden al op de stoep van Myllesweerd, daar zal Moizat de bezoekers muzikaal gaan verwelkomen en helemaal in de sfeer brengen voor deze eerste zitting.


Tickets
De Première zitting op vrijdag 31 januari en de Gala zitting op 1 februari start om 20.00 uur. De Finale zitting op zondag 2 februari start om 15.00 uur. Alle 3 de zittingen is het volledige programma te zien. Dat alles in de Theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. Of en zo ja voor welke zittingen er nog kaartjes beschikbaar zijn is op te vragen bij SCM-secretaris Francy Coppens via:
tel. 06 – 20 82 88 08 of stuur een mailtje naar secretaris@germelaand.nl

Meer
Meer weten over carnaval in Mill? Like de Facebookpagina van SCM ’t Gèrmelaand en zie regelmatig de site www.germelaand.nl