Exprinsen op internationale inspiratiereis voor Millse pronkzittingen

Op vrijdagavond 27, zaterdagavond 28 en zondagmiddag 29 januari worden de pronkzittingen van SCM ’t Germelaand weer gehouden. Dit alles zoals gebruikelijk in de tot Germestal omgebouwde theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill.

De kaartverkoop is echter al op vrijdagavond 6 januari. Het beloven weer leuke, gezellige en humoristische zittingen te worden, zorg dus dat je deze niet mist en reserveer de data in je agenda. Ex-prinsen Sommige artiesten op de Millse pronkzittingen halen hun inspiratie in het buitenland. Dit niet via televisie of YouTube, maar men gaat daadwerkelijk op reis om de sfeer te proeven en dat te verwerken in hun act. Een goed voorbeeld hiervan zijn de ex-prinsen. Was men eerder in Volendam om hun act het juiste tintje en gevoel te geven, dit keer is men op inspiratiereis geweest naar Duitsland. Daar maakte men kennis met typische Duitse zaken als schnitzels, worst, pullen bier, Duitse muziek en Duitse gebruiken. Ook trof men er enkele spelers van het Duitse-voetbalelftal, die al vrij snel terug waren van het WK-voetbal. Wat er precies terug te zien is in hun act van deze inspiratiereis? Dat ziet u op de Millse pronkzittingen. Programma Maar naast de ex-prinsen staat er meer op het programma. Zo kan men in Mill dit jaar ook een nieuwe tonprater verwelkomen. Gerard van den Buijs zal voor de eerste keer het Millse podium betreden. In welke rol of als welk typetje hij zich zal presenteren blijft nog even een verrassing. Verder zijn er optredens van de Ex-prinsessen, Dansmariekes Foekepot (Elfkes en Germerinnekes), Mien deBuut, Bravro’s, WAD, Germills, Ex-prinsen, Jut en Jul, Los Amigo’s en Duk Zat. Helaas heeft Heddekkes laten weten dit seizoen niet in de gelegenheid te zijn op te treden. Presentatie van de pronkzittingen is weer in de vertrouwde handen van Marinus Verweijen.

Kaartverkoop

De pronkzittingen worden gehouden op vrijdag- en zaterdagavond 27 en 28 januari en op zondagmiddag 29 januari. De kaartverkoop is op vrijdagavond 6 januari in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Deuren gaan om 18.00 uur open, kaartverkoop start om 19.00 uur en per persoon zijn à 12,50 euro 6 kaartjes te koop. Bij deze kaartverkoop kan men de kaartjes zowel contant als via een pinbetaling afrekenen.

Meer weten of mogelijk zelf nog deelnemen aan deze altijd gezellige Millse pronkzittingen? Mail naar pronkzitting@germelaand.nl. Over deze en alle andere carnavalsactiviteiten is meer te vinden via social media en op www.germelaand.nl