Pronkzittingen Mill weer vol in voorbereiding – kaartverkoop vrijdag 6 januari

Foto Cockie Kremers

Het belooft eindelijk weer een normaal carnavalsseizoen te worden met alle gebruikelijke activiteiten en evenementen. Daar horen dan ook de pronkzittingen weer bij. De organiserende commissie van de Millse pronkzittingen hoort al veel positieve en leuke reacties vanuit de groep deelnemers. Want nadat men in 2021 en 2022 geen optreden kon verzorgen om de bekende redenen, barst men van de inspiratie en ideeën.

Zo kan men in Mill dit jaar ook een nieuwe tonprater verwelkomen. Gerard van den Buijs zal voor de eerste keer het Millse podium betreden. In welke rol of als welk typetje hij zich zal presenteren blijft nog even een verrassing. Een verrassing zijn de Ex-prinsessen, Dansmariekes Foekepot (Elfkes en Germerinnekes), Mien deBuut, Bravro’s, WAD, Germills, Ex-prinsen, Jut en Jul, Heddekkes, Los Amigo’s en Duk Zat niet. Zij staan al vele jaren op de Millse zittingen. Maar wat zij dit keer op de planken van Myllesweerd brengen dat is uiteraard wel weer een verrassing.

De pronkzittingen worden gehouden op vrijdag- en zaterdagavond 27 en 28 januari en op zondagmiddag 29 januari. De kaartverkoop is op vrijdagavond 6 januari in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Deuren gaan om 18.00 uur open, kaartverkoop start om 19.00 uur en per persoon zijn 6 kaartjes à 12,50 euro te koop.

Meer weten of mogelijk zelf nog deelnemen aan deze altijd gezellige Millse pronkzittingen? Mail naar pronkzitting@germelaand.nl. Over deze en alle andere carnavalsactiviteiten is meer te vinden via social media en op www.germelaand.nl