Foekepot Mill bestaat 55 Jaar!

Dat wil dus zeggen in carnavalsland een jubileum. Dit wordt gevierd in het weekend van 10 en 11 december 2016.

Het wordt uiteraard een feest voor jong en oud en iedereen is van harte welkom.

Het programma wordt op een later tijdstip bekend gemaakt. Maar we kunnen wel verklappen dat er al leuke acts zijn geboekt.

Voor ex-heersers, raadsleden, dansmariekes, vrijwilligers e.d. een leuke gelegenheid om weer eens oude herinneringen op te halen.

Bij deze plaatsen we dan ook een oproep naar mensen die nog foto’s hebben van vroeger. Met name foto’s van oud prinsen, prinsessen, narren maar ook van (oud) Raadsleden en dansmariekes. Dat mogen foto’s zijn van optochten, jeugdmiddagen, verschijningen en alles wat met de carnaval te maken heeft.

Maar ook zijn we zeker op zoek naar anekdotes en nooit gepubliceerde verhalen.

Alles is welkom!!

Digitale (of ingescande foto’s) kunt u sturen naar de jubileumcommissie via e-mailadres: jubileumfoekepot@germelaand.nl.

Wilt u erbij vermelden wie op de foto staat / staan en van welk jaar de foto is? Kunt u zelf de foto niet inscannen? Lever de foto dan (in een envelop) in bij Hans en Anne Derks, Gheer 16 in Mill. Graag ook nu vermelden wie op de foto staat / staan en van welk jaar de foto is. Wilt u de foto retour, nadat wij deze hebben gedigitaliseerd? Vermeld dan duidelijk uw naam en adres erbij.

Wij hopen als jubileum commissie, dat er veel respons komt op onze oproep. We zien er naar uit om van het jubileum weekend een onvergetelijk feest te maken.