Jongkerpaar Germelaand 2016-2017 kan weer gekozen worden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In het weekeinde na de kermis komen in alle horecagelegenheden en sport accommodaties in Mill weer de bussen te staan, voor de verkiezing van het Jongkerpaar tijdens het carnavalsseizoen 2016-2017.

Met het Jongkerpaar wil Stichting Carnaval Mill alle jongeren nog meer betrekken bij het Millse Carnaval. Dat is de laatste jaren zeer goed gelukt, want de Jongkerparen waren allemaal zeer enthousiast. Dus ook dit jaar hopen we weer op een Jongkerpaar dat heel graag deze fantastische ervaring mee wil maken. Zo komt jong en oud dichter bij elkaar.

Om als Jongkerpaar in aanmerking te komen, moet men aan de volgende voorwaarden voldoen. De leeftijd moet tussen de 18 en 25 jaar zijn. Het mogen een jongen en een meisje zijn, maar 2 jongens of 2 meisjes kan natuurlijk ook.

Dus ga met zijn allen stemmen op de jongeren uit Mill, die hiervoor in aanmerking komen. Uit alle inzendingen wordt uiteindelijk het nieuwe Jongkerpaar gekozen.

En het leuke aan het stemmen is, dat je kans maakt op het winnen van 60 consumptiebonnen, als je de goede namen hebt geraden.

De verschijning van het Jongkerpaar is op zaterdag 26 november na de prinsenreceptie in de theaterzaal in Myllesweerd. Voor eventueel verdere informatie kunt u ook op onze website kijken: www.germelaand.nl of ons volgen op facebook: SCM ut Gèrmelaand.

DUS STEM MET ZIJN ALLEN !!!!