Germills op zoek naar trainster(s) en versterking!

Het afgelopen carnavalsjaar hebben onze acht Germills, Stichting Carnaval Mill weer prima vertegenwoordigd tijdens recepties, pronkzittingen en diverse andere carnavaleske aangelegenheden. De Germills zijn onze oudste dansmariekes, waar we enorm trots op zijn.

Helaas zijn aan het einde van het carnavalsseizoen vijf Germills gestopt, dus we zijn op zoek naar nieuwe leden. Er hebben zich inmiddels als meiden aangemeld, maar er is nog plek. Dus ben je 16 jaar of ouder en is dansen jouw passie? Geef je dan nu op.

Naast een aantal Germills zijn ook beide trainsters gestopt. Zij kunnen de trainingen en de voorbereidingen hiervan niet meer combineren met hun privé- en werkomstandigheden. Daarom zijn wij ook op zoek naar een of twee trainsters die de een garde- en showdans kunnen bedenken, de muziek hiervoor uit kunnen zoeken en de dans over kunnen brengen aan de Germills.

De trainster(s) en Germills worden bijgestaan door twee begeleidsters, die zorgdragen voor en het inkopen van de kleding, vervoer van en naar optredens en het aanspreekpunt zijn tussen de stichting, trainster(s) en Germills.

De Germills trainen iedere dinsdagavond van 19.00 tot 20.30 uur bij Fitland in Mill. Mocht de dinsdagavond voor de trainster(s) een probleem zijn, dan kan in overleg naar een andere mogelijkheid worden gezocht. De trainingen beginnen na de meivakantie.

Heb je affiniteit met dansen en wil je je graag aansluiten bij deze gezellige club meiden als dansmarieke of trainster(s), geef je dan op via: germills@germelaand.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de begeleiding: Kristel Beelen, tel. 06-23724631 of Mariëlle Claessens, tel. 06-38329638.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter