In Memoriam Antoon Brienen

Toen Antoon en Will in 1984 het prinsenpaar in Mill waren, kenden veel Millenaren hem niet zo goed. Dat werd snel anders. Hij maakte gemakkelijk vrienden, was een doener, een aanpakker.

Stichting Carnaval kon daarna altijd op hem rekenen. Of het voor het bouwen aan de wagen was, het meedoen aan de act van de ex-prinsen bij de pronkzitting , het inrichten van de Germestal of het verbranden van de Germ aan het einde van carnaval: wat, hoe of wanneer!
Het maakte hem niet uit. Antoon stond altijd klaar. Hij werkte en sjouwde als de beste, maar kon daarna ook uitbundig vieren.
Bij joekskapel de Kneut speeelde hij de bas. Met carnaval kwam je hem overal tegen. Hij genoot dan geweldig. Samen met Will was hij de super gastvrije thuisbasis van de Kneut.
Op 17 maart organiseerde hij nog een reünie in zijn huiskamer.
Carnaval stond de laatste jaren wat minder centraal. Hij had genoeg andere zaken om zijn steentje aan de gemeenschap bij te dragen.
Een mensen mens, een sociale duizendpoot met een groot en warm hart, is uit onze dorpsgemeenschap weggegaan. We zullen hem zeer missen, maar goede herinneringen blijven en die koesteren wij.
Stichting Carnaval Mill

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter