Feestavond en Jaarvergadering voor vrijwilligers carnaval Mill

Zaterdagavond 23 mei organiseert SCM ’t Gèrmelaand een feestavond voor alle vrijwilligers die betrokken waren bij carnaval in Mill. Deze start om 20.30 uur in Grandcafé ’t Lagerhuis en de eigen bijdrage hiervoor is 10,00 euro per persoon. Een uurtje eerder, 19.30 uur start er de jaarvergadering van Stichting Carnaval Mill. Ook daarbij is iedereen van harte welkom.

Met de feestavond voor vrijwilligers wil SCM ’t Gèrmelaand iedereen bedanken voor de inzet tijdens dit carnavalsseizoen. Tevens is dit een mooie gelegenheid om nog even terug te kijken op het afgelopen seizoen en plannen te maken voor het komende seizoen, wat in Mill start op zaterdag 7 november met de Blèravond en verschijning van het nieuwe prinsenpaar. Alle vrijwilligers zijn welkom. Ook deelnemers aan bijvoorbeeld de pronkzittingen en Blèravond plus alle leden van de vele organiserende commissies worden voor deze jaarvergadering en feestavond uitgenodigd.

Aanmelden voor deze feestavond kan tot 16 mei door een mailtje te sturen naar secretaris@germelaand.nl. Bij aanvang van de feestavond kan men de gevraagde 10,00 euro voldoen. Vervolgens zijn alle consumpties en aangeboden hapjes gratis.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter