Stichting carnaval Mill zoekt nieuwe vrijwilliger voor PR en Media

SCM ’t Gèrmelaand organiseert vele activiteiten gedurende het carnavalsseizoen in Mill. Maar ook door het jaar heen is SCM regelmatig actief. Al deze activiteiten worden via persberichten in de lokale media gepromoot. Daarnaast worden van sommige activiteiten ook verslagen geschreven die weer aan de media worden aangeboden. Al deze persberichten en verslagen worden uiteraard ook geplaatst op de eigen website en de sociale media van ’t Gèrmelaand.

Voor het schrijven en verspreiden van de genoemde persberichten is SCM op zoek naar een vrijwilliger die deze taken wil verzorgen. Hebt u wat met carnaval? Lijkt u het schrijven van persberichten en verslagen leuk en hebt u tijd voor een functie als PR verzorger van deze enthousiaste en uit vele vrijwilligers bestaande stichting? Of wilt u eerst nog wat meer informatie over bijvoorbeeld taken en vergaderingen? Neem dan contact op met: SCM voorzitter William van Gemert via voorzitter@germelaand.nl of bel tel. 06 – 25 44 30 15.

Kijk voor meer informatie rond carnaval in Mill op www.germelaand.nl, volg ’t Gèrmelaand op Twitter en like de Facebookpagina.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter