Iedereen meer dan welkom op gezellige boerenbruiloft in Mill

Foto Kristel Beelen Mooi & Mooi Fotografie

De organiserende commissie en de boerinnen Lies en Anna nodigen iedereen van harte uit voor de boerenbruiloft op carnavalsmaandag in Mill. Boerin Lies (Miranda Thoonen) en boerin Anna (Miranda Krijnen) vormen dit carnavalsseizoen het boerenpaar van ’t Gèrmelaand. De boerenbruiloft start om 14.00 uur in het Aldendrielpark. Toegang is uiteraard helemaal gratis.

Carnavalsmaandag

Boerin Lies en boerin Anna zullen, als alles volgens plan verloopt, op carnavalsmaandag 24 februari in de onecht worden verbonden. Dit vanaf 14.00 uur in het Aldendrielpark waar ook dit keer het gezamenlijke carnavalsfeest gehouden zal worden. Inderdaad, als alles volgens plan verloopt. Want bij een boerenbruiloft weet je het maar nooit of alles goed gaat en of er geen bezwaren komen. Ook is het nog wat onduidelijk wie de rol van buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) op zich zal nemen. Men doet er goed aan om tijdig aanwezig te zijn op deze boerenbruiloft om niets van dit alles te missen. De feestlocatie gaat om 13.30 uur open.

Muziek

Dit jaar is de muzikale omlijsting tijdens de boerenbruiloft, de receptie en aansluitend bruiloftsfeest in handen van DJ Benzel en het legendarische duo quwi. Ook het Pretpakket zal hun carnavalsschlager 2020 komen zingen voor Lies en Anna. Iedereen is van harte welkom, boerenkleding is leuk maar uiteraard zeker niet verplicht.

Muziekprogramma maandag 24 februari van 13:00 tot 01:30

– Kindermiddag Foekepot met Carnaval Disco Show

– Boerenbruiloft

– Boerenbruiloftfeest met DJ Benzel & QuWi

– Feest DJ Joost

– De Vier Viltjes

– DJ Boy Kroes

– DJ Benzel

– DJ Danzzit

– Zanger Hans

Meer weten over carnaval in Mill? Zie www.carnavalmill.nl en www.germelaand.nl