Snacken, dagmenu en stevig ontbijten tijdens carnaval in Aldendrielpark

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht tijdens carnaval in Mill. Want tussen al het feesten door en voor het naar huis gaan, is wat eten altijd lekker. Vandaar dat Any Tyme de Keizer en Plaza de Frietkraam in het Aldendrielpark gezamenlijk zorgen voor een snack- en frituurwagen. Maar ook zijn er dagmenu’s verkrijgbaar, elke dag iets nieuws en dagelijks vers gemaakt. In de buurt van dit eetpunt staan tafels en banken, zodat men rustig kan zitten, eten en even uit kan rusten voor men zich weer in het feestgedruis kan storten of richting huis gaat. 

Ontbijt

Op carnavalsdinsdag kan men tevens in het Aldendrielpark aanschuiven voor een stevig carnavalsontbijt. Om 11.11 uur zal de horeca zorgen voor diverse heerlijke producten zodat men een prima bodem kan leggen om aan de laatste dag van carnaval te beginnen. Ook is dit een mooie start van de dag voor ouders en kinderen, om vervolgens deel te nemen aan de kinderoptocht, die om 13.11 uur in het Aldendrielpark start en daar ook weer zal eindigen.

Let op:

Deelnemen aan dit carnavalsontbijt op dinsdag 25 februari om 11.11 uur? Schrijf dan uiterlijk zondag 23 februari in. Dat kan via een prive berichtje op de Facebookpagina van Carnaval Mill of door een mailtje te sturen naar info@carnavalmill.nl. Vergeet niet om het aantal personen te vermelden wat mee wil eten en je contactgegevens. De kosten bedragen 3 consumptiemunten per persoon.

Meer

Like voor meer informatie rond carnaval in Mill ook de Facebookpagina en zie www.carnavalmill.nl