Iedereen welkom op boerenbruiloft op carnavalsmaandag in Mill

Foto Kristel Beelen

Dit carnavalsseizoen vormen René en Thea Cuppen van Gemert het boerenbruidspaar Ties en Anna in Mill. Op carnavalsmaandag 20 februari worden zij in de onecht verbonden. Dit alles start om 12.00 uur in Grandcafé zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg. Vlak daarvoor worden Ties en Anna thuis aan het Meulenveldt opgehaald en trekt men in een gezellige stoet naar ’t Lagerhuis. Na de officiële plechtigheid is er een boerenbal met muziek van QuWi en iedereen is bij zowel de plechtigheid als het boerenbal van harte welkom. Boerenkleding is leuk, maar uiteraard mag andere feestelijke carnavalskleding ook. Toegang is helemaal gratis.

Eten

Na de boerenbruiloft kan iedereen vanaf 17.00 uur in ’t Lagerhuis aanschuiven voor een lekker frietbuffet. Hiervoor kan men zich tijdens de boerenbruiloft aanmelden tot 16.00 uur. Kosten bedragen 6,50 euro. Naast friet krijgt men voor dat bedrag 2 snacks in de vorm van een frikadel, kroket of kaassoufflé. Liever eerst nog een lekkere kop erwtensoep? Dan kan dat voor 3,50 euro.

Meer weten over carnaval in Mill? Volg SCM ’t Germelaand via socials, zie www.germelaand.nl en bezoek ook www.uitinmill.nl voor actuele activiteiten en evenementen.