Inschrijven carnavalsoptocht alleen nog digitaal

Elk jaar op carnavalszondag trekt er door de Millse straten de optocht. Dat is dus dit jaar op zondag 11 februari 2018. De start is aan de Leeuwerikstraat te Mill en het tijdstip is 14.11 uur.

Er zijn wat veranderingen doorgevoerd, dit jaar hebben we geen categorie buitendorps, buitendorpse deelnemers zijn nog steeds van harte welkom, zij kunnen zich inschrijven in één van de andere categorieën.

De categorieën zijn: gemotoriseerde deelnemers, ongemotoriseerde deelnemers en individuele van 1 tot en met 4 personen.

Voor het eerst dit jaar kan er alleen online ingeschreven worden. Inmiddels zijn er al inschrijvingen binnen. Betalen gaat via de betaalapp Tikkie. Op deze website kun je alle instructies terugvinden om snel en makkelijk in te schrijven. Verder kun je hier ook alle informatie over de optocht terugvinden, waaronder ook het inschrijfformulier.

Het contact met de deelnemers verloopt ook via een app, wat de dingen allemaal enorm vergemakkelijkt. Zeker bij sommige praktische dingen, is het dan mogelijk, om elkaar misschien vooruit te helpen.

De optochtcommissie hoopt op vele inschrijvingen, zodat we weer met zijn allen kunnen genieten van een prachtige optocht in Mill.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of volg ons op Facebook of volg ons op Instagram met account: www.instagram.com/stichtingcarnavalmill.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter