Weer beroemdheden geboekt voor jongerenbals

Ook dit jaar is het de Foekepot gelukt om grote namen te strikken voor de jongerenbals te Mill. En dat is goed nieuws voor de jeugd uit de omgeving van Mill. Deze avonden zijn voor jongeren van het voortgezet onderwijs tot en met 18 jaar. Het beloven weer stuk voor stuk spetterende optredens te worden. De data zijn, zondag 11, maandag 12 en dinsdag 13 februari. Tijdstip van deze avonden is van 19.00 – 23.30 uur. Locatie, de theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat te Mill.
 
Op zondagavond komen de Sjieke Bazen. Zij hebben 1 missie en slechts 1 taak. Namelijk ervoor zorgen dat iedereen die aanwezig is een blijvende herinnering overhoudt aan hun optreden Zij brengen het feest die avond naar Mill toe. Dus dat wil je als jongere niet missen.
 
Op maandagavond komen de lievelings DJ’s van je zusje naar Mill. Ze hebben ontzettend veel zin in de Carnaval. Jarenlang waren ze pizzabezorgers van Domino’s. Maar nu zijn het echte uitblinkers in het bouwen van polonaises. Dus dat wordt feesten!!
 
Dinsdag 13 februari komt Stuk TV. Zij zijn vorig jaar ook al te gast geweest in Mill. En dat is zo goed bevallen, dat ze weer geboekt zijn. Hun You tube kanaal, wat het trio al maakt sinds September 2011, bereikte in September 2017 de mijlpaal van meer dan 1,5 miljoen abonnees. Dus ze zijn inmiddels bij heel veel jongeren in Nederland enorm beroemd. Ook dat gaat weer een geweldig mooie avond worden, waar de jongeren, hopelijk nog lang, van na zullen genieten.
 
De ticketverkoop is op 3 momenten. Dat is op maandag 22 januari, woensdag 24 januari en vrijdag 2 februari. Deze verkoop is van 19.00 tot 20.00 uur in het Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat te Mill.
 
De prijzen van de kaartjes zijn € 12,50 per avond. Dat is inclusief 2 consumpties. Als je een combi ticket voor alle 3 de avonden koopt, dan zijn de kosten € 30,00 en dan krijg je er 6 consumpties bij.
 
Wil je meer weten, kijk dan op Facebook van ‘t Germelaand, of op de website: www.germelaand.nl. Of check ons twitteraccount of Instagram.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter