Jeugdig talent welkom op jeugd- en jongerenzitting in Mill – aanmelden nog mogelijk

Elk jaar is het weer te zien op de jeugd- en jongerenzitting van ’t Gèrmelaand. Mill barst van het talent. Dat zal ook op zaterdagavond 15 en zondagmiddag 16 februari weer zo zijn. Want dan organiseert de Foekepot, verantwoordelijk voor het jeugdcarnaval in Mill, weer de jeugd- en jongerenzitting. En aanmelden als deelnemer is nog mogelijk!

Wil je dus alleen of samen met vriendjes, vriendinnetjes, klasgenoten, je (sport)club of met bijvoorbeeld familie, buurtgenoten of met wie dan ook optreden? Laat het dan tijdig weten. Of het nu gaat om een dans, playback-act, toneelstukje, live zang, een buut of een ander leuk optreden, alles is mogelijk op deze jaarlijkse drukbezochte jeugd en jongerenzitting.

Dit alles in de theaterzaal van Myllesweerd en daardoor is er dus naast een groot podium ook professioneel licht en geluid aanwezig. Alle deelnemers zullen op deze jeugd- en jongerenzitting dus kunnen stralen als heuse artiesten. Jeugd en jongeren van alle leeftijden kunnen deelnemen.

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 27 januari, maar let op, vol is vol.

Vraag dus tijdig een inschrijfformulier aan bij de organiserende werkgroep van de Foekepot. Dat kan door een mailtje te sturen naar jeugdzitting@germelaand.nl