Jeugdpronkzitting Mill daverend succes!!

In het weekend van 3 en 4 februari vonden de jeugdzittingen plaats van de Foekepot. Het was de moeite waard, met wel 170 kinderen die meededen. En het programma bood voor elk wat wils.
 
De presentatoren Gijs en Ko openden met een spannende film, waarin de Germebokaal centraal stond. Ze werden zelfs ontvoerd, maar gelukkig was dit populaire duo op tijd aanwezig in Myllesweerd.
 
De Elfkes, dit zijn de kleinste dansmariekes, hadden een mooie gardedans. Daarna waren de Feestbeesten van de Kameleon aan de beurt met een leuke playback act en een mooi dansje.
 
Suze en Renske waren Jongker-assistentes, want zij vonden dat hun grote neven dit wel nodig zouden hebben. Leuke act en beide in Jongker kleding. Grappig gedaan en wie weet, een sollicitatie voor de toekomst, meiden?
 
De Cowgirls hadden een leuke dansje in western stijl. Daarna was op het toneel te vinden, de Lava Girls. Zij hadden een heel mooi lied, wat ook nog eens live werd gezongen.
 
Een act a la Waardenburg en de Jong met schoonzwemmen in de hoofdrol, werd strak en prachtig uitgevoerd door de schone zwemmers.
 
De Millse biertjes hadden een lied waarin ze zongen dat ze ’s morgens opstonden met een biertje in de hand.
 
De toiletdames Mien en Fien hebben nogal wat op moeten ruimen van diverse Hoogheden. Tja en dan kom je wel het een en ander te weten. Erg komisch gedaan allemaal.
 
Daarna kwamen de Germerinnekes met hun showdans. Mooi en strak uitgevoerd, wauw een lust voor het oog.
 
The Girls hadden ook een leuk dansje en ze hadden er zelf ook veel lol in.
 
2timesJ, grappig gevonden jongens, begon romantisch eindigde grappig.
 
The Party Poppers toonden een wel heel erg leuke dans.
 
De drielingzusjes zongen een ode aan Gijs en Ko en wederom live uitgevoerd. Knap hoor! De dolle talenten show was erg gevarieerd. Er kwamen allerlei showtjes, dansjes en gekke acts voorbij waar een jury, streng, maar rechtvaardige punten voor gaf.
 
Noelemak 8 was met een hele grote groep vertegenwoordigd. Wederom een groep van de Kameleon, die met liefst 3 groepen vertegenwoordigd waren. Zij vertoonden een prachtig uitgevoerde dans
 
De groep “strijd tegen pesten” had een zeer sociaal thema en was mooi uitgevoerd, en.. met een boodschap!
 
De haaibaaien waren in matrozenkleding gehuld. Zij vertolkten een lied over het verbod op jagen.
 
Ook de Rock Sokken was een bijzonder mooie act, waarin allerlei liedjes uitgevoerd werden door prachtig versierde sokken. Wauw dat was ook erg leuk om te zien.
 
Uiteraard zongen Ko en Gijs alias, Gij & Ik het winnende blèrlied. De hele zaal blèrde heel enthousiast mee.
 
De minimannetjes zaten in een doek waar benen en armen niet van elkaar te onderscheiden waren. Erg mooi uitgevoerd allemaal. En heel grappig om te zien.
 
De colour blubs hadden ook schoonzwemmen, maar dan toch weer net iets anders.
 
De avond en middagzitting werd afgesloten met het winnende Mekkerlied en een grande finale.
 
Het was, met wel 170 deelnemers een drukte van belang op het podium.
 
Al met al voor de Jeugdheersers, Prins Cas I, Prinses Eline, Nar Bram en de Foekepot een weekend om met heel veel plezier op terug te kijken. Alles was zeer geslaagd te noemen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter