Jongkerpaar Mill bijna bekend!

Zaterdag 25 november is het dan eindelijk zover. Dan zal er de bekendmaking zijn van het Jongkerpaar tijdens de carnaval 2018!

Eerst wordt er door de SCM een receptie aangeboden aan onze kersverse Hoogheden, Prins Chris-Jan de eerste met zijn Prinses Jessica. In het dagelijks leven Chris-Jan en Jessica Beerendonk.

Aansluitend op deze receptie zal er allereerst de onthulling zijn van het Boerenbruidspaar van komend jaar. Daarna is er de verschijning van het Jongkerpaar.

Er kon bij alle horecagelegenheden gestemd worden, en daar is ook massaal gebruik van gemaakt. En het Jongkerpaar is inmiddels bekend. Ze staan te trappelen van ongeduld om Jongker Thomas en Jongker Edo op te volgen.

Ook nodigen ze meteen alle jeugd van Mill uit om aanwezig te zijn bij deze happening die plaatsvindt in de theaterzaal van Myllesweerd. En het kan lucratief zijn om daar heen te gaan, want als jij de namen van het Jongkerpaar 2018 goed hebt, zou je zo maar voor 60 consumptiebonnen kunnen winnen.

Maar wie is het Jongkerpaar? Dat is de grote vraag uiteraard! Afgelopen weekend is er wel een aanwijzing bekend gemaakt, namelijk : OM DE MOLEN TE LATEN DRAAIEN KNOOP JE DE EINDJES AAN ELKAAR!

Als je nieuwsgierig geworden bent, wie dit kunnen zijn, dan plaatst Stichting Carnaval Mill bij deze een oproep om met zijn allen te komen kijken naar de altijd weer spectaculaire Verschijning van het Jongkerpaar 2018 van Mill.

Daarna is er gelegenheid om flink te dansen en te feesten met alle Hoogheden van het komende Carnavalsjaar. Dus reden genoeg om 25 november a.s. naar Myllesweerd te komen.

ALAAF!!!

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter