Mekkeravond

Het is de organisatie van het Mekkerbal van de Foekepot weer gelukt om vele kinderen enthousiast te krijgen om weer mee te doen.

Vrijdag 24 november is het zover. De liedjesavond voor en door vele kinderen uit Mill. Dit jaar zijn er maar liefst 7 deelnemers namelijk: De Losbollekes, De zingende stuiterballen, De BigMèkkers,  LenSpowerrrrr, De Feestbeesten, De Crazy stuiterballen en de Carnavalsknallers.

En de presentatie is in handen van het duo Ko en Gijs, alias Gij en Ik. Zij hebben dit jaar, als nieuwkomers nog wel, de blèravond gewonnen en zij weten nu precies hoe zenuwachtig de kleine deelnemers kunnen zijn.
De avond start om 19.00 uur. Het is in de grote zaal van Myllesweerd. De zaal gaat om 18.30 uur open. Dan kan de strijd beginnen om de Mekkerbokaal.

En de jury krijgt de zware taak om het Mekkerlied voor carnaval 2017-2018 te kiezen.

Ook zullen de Elfkes en de Germerinnekes weer hun diverse dansen ten uitvoer brengen. Zij hebben zo ongeveer het hele jaar door geoefend om weer prachtige garde- en showdansen aan iedereen te tonen.

Nadat de winnaar van het Mekkerlied bekend is, zal zo rond de klok van 21.44 uur het meest spannende moment van de avond aanbreken. Dan is er de verschijning van de nieuwe Jeugdheersers.

Wie zijn de opvolgers van Prins Mike I, Prinses Wies, en Narrin Anouk?

Als je vrijdag 24 november naar Myllesweerd komt, zal je het weten.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.germelaand.nl of volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter