Kaartverkoop pronkzittingen Mill gemist? Nog beperkt aantal kaartjes beschikbaar!

Woensdagavond 27 december werd de officiele kaartverkoop van de Millse pronkzittingen 2024 gehouden. Deze verkoop ging harder dan alle voorgaande jaren. Vandaar dat er nog maar een beperkt aantal kaartjes verkrijgbaar zijn. Deze zijn zolang de voorraad strekt af te halen a 12,50 euro bij Grandcafé ’t Lagerhuis, bij de Directeur en bij Cultureel Centrum Myllesweerd.

Data

De pronkzittingen worden gehouden op vrijdag 26 januari (BIJNA UITVERKOCHT), zaterdag 27 januari (HELEMAAL UITVERKOCHT) en zondag 28 januari. Op vrijdag en zaterdag starten deze zittingen in Myllesweerd om 20.00 uur en op zondag om 15.00 uur. Bij deze pronkzitting op zondag is er een speciale pauze om ook de inwendige mens te kunnen versterken. Hiervoor zijn in Myllesweerd diverse versnaperingen verkrijgbaar.

Programma

Op het bomvolle programma van deze zittingen staan weer veel bekende namen. Zo hoort en ziet u er Bravro’s, WAD, Jut en Jul, Duk Zat, exprinsen, exprinsessen, en Los Amigo’s. Maar ook nemen Marianne van Hal en Gerard van den Buijs weer plaats in de buutton en is ook Frank Peters weer terug van jaren weggeweest met een buut. Nieuw in de buutton is Bas de Veer. Daarnaast komen de vrienden van het prinsenpaar met een optreden en zijn er dansen van de GerMills, de Elfkes en Germerinnekes. Dit alles vakkundig aan elkaar gepraat door presentatoren Gijs van der Maden en Ko van der Ven. Licht en geluid is weer in handen van Jack Roijendijk en vrijwilligers vanuit Stichting Carnaval Mill zullen samen met Myllesweerd de horeca verzorgen.

Foto: Cockie Kremers