Kaartverkoop pronkzittingen Mill op vrijdag 6 januari

Foto Cockie Kremers

Volgende week vrijdag 6 januari start om klokslag 19.00 uur de kaartverkoop van de pronkzittingen in Mill. Deze kaartverkoop is bij Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3. De deuren gaan om 18.00 uur open en vanaf 19.00 uur zijn à 12,50 euro 6 kaartjes per persoon verkrijgbaar. Betalen kan contant maar ook is pinnen mogelijk. Kaartjes zijn op stoelnummer, inventariseer dus binnen vrienden, familie en kennissen welk aantal kaartjes nodig zijn.

Data

De kaartverkoop start dus aanstaande vrijdag 6 januari, de pronkzittingen zelf zijn:

Vrijdag 27 januari om 20.00 uur;

Zaterdag 28 januari om 20.00 uur;

Zondag 29 januari om 14.00 uur;

Deze pronkzittingen worden gehouden in de Theaterzaal van Myllesweerd.

Programma

In Mill kunnen bezoekers van de zittingen dit jaar ook een nieuwe tonprater verwelkomen. Gerard van den Buijs zal voor de eerste keer het Millse podium betreden. In welke rol of als welk typetje hij zich zal presenteren blijft nog even een verrassing. Verder zijn er optredens van de Ex-prinsessen, Dansmariekes Foekepot (Elfkes en Germerinnekes), Mien deBuut, Bravro’s, WAD, Germills, Ex-prinsen, Jut en Jul, Los Amigo’s en Duk Zat. Helaas heeft Heddekkes laten weten dit seizoen niet in de gelegenheid te zijn op te treden. Presentatie van de pronkzittingen is weer in de vertrouwde handen van Marinus Verweijen.

Meer weten of mogelijk zelf nu of in de toekomst deelnemen aan of helpen bij deze altijd gezellige Millse pronkzittingen? Mail naar pronkzitting@germelaand.nl. Over deze en alle andere carnavalsactiviteiten is meer te vinden via social media en op www.germelaand.nl