Wie wilt u (laten) verrassen met een Opkikkertje van SCM ’t Germelaand?

Eindelijk, het ziet er naar uit dat we weer een volwaardig carnavalsseizoen kunnen gaan beleven. Alle bekende activiteiten keren dan ook weer terug op het carnavalsprogramma in Mill. Iedereen kan hierbij weer aansluiten, deelnemen of komen kijken. Want wat is er mooier dan samen carnaval vieren met vrienden, familie en of buurtgenoten.

Maar wat als je door een ziekte of beperking niet actief deel kunt nemen aan de vele carnavalsactiviteiten maar wel liefhebber bent? Dan komt carnaval in Mill gewoon naar je toe. Dit in de vorm van het regerende prinsenpaar van ’t Germelaand prins Bas en prinses Suus. Samen met een klein gevolg bezoeken zij in de week voor het carnavalsweekend alle zieke Germe die daar prijs op stellen. Zij komen niet met lege handen maar brengen een gezond Opkikkertje mee.

Kent u iemand in Mill die door ziekte of een beperking niet deel kan nemen aan carnaval 2023 en die een bezoek van het prinsenpaar fijn zou vinden? Neem dan contact op met Jos van Boekel. Hij beheert de agenda van het prinsenpaar en kan zo zorgen dat het prinsenpaar op een geschikt moment op bezoek komt. Bel met 06 12 88 48 94. Aanmelden kan tot zaterdag 11 februari 2023.

Meer weten over carnaval in Mill? Volg SCM ’t Germelaand via de diverse social mediakanalen en zie regelmatig www.germelaand.nl