Kaartverkoop Pronkzittingen Ut Gèrmelaand Mill

Met kerst nog voor de deur zijn de Gèrmen al volop in de weer met de organisatie van de pronkzittingen van 2017 op zaterdag 28 januari, vrijdag 3 en zaterdag 4 februari. De deelnemers zijn al een paar maanden bezig om ook deze keer weer een fantastische act te creëren.
Op dinsdag 27 december is de kaartverkoop voor deze zittingen.
Deze keer bij café de Winkel, aan de Hoogstraat 3 te Mill.
De deur gaat om 18.00u open en de verkoop start om 19.00u. Dit jaar is het mogelijk om per persoon 6 kaartjes te kopen en de prijs hiervan is € 12,50 p.p.
Heeft u geen tijd om 27 dec. naar de voorverkoop te komen, maar wilt u toch gaan genieten van onze Millse talenten, dan kunt u vanaf 28 dec. terecht bij Ad Heijs / Francy Coppens op Wanroyseweg 22a in Mill. Tel 06-20828808.
Dit jaar is er voor het eerst ook de mogelijkheid om kaartjes voor de seniorenzitting te kopen bij de voorverkoop. Echter hierbij is geen plaatsreservering mogelijk. De kosten hiervoor zijn € 7,50 p.p.
De seniorenzitting heeft een aangepast programma en vindt plaats op zondagmiddag 29 januari van 13.00 – 17.00 uur. Na 27 december zijn deze kaarten te verkrijgen aan de balie bij Myllesweerd en bij de senioren hobby club.
Voor eventueel meer informatie kunt u altijd terecht op onze website, www. germelaand.nl of volg ons op Facebook.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter